How we engage the child?

Circle time Studio employs child’s natural curiosity to engage in physical activities such as cooking and baking!

What is a PBL?

PBL stands for Project Based Learning.  It is  a wonderful new methodology designed to support children to learn English in a natural and organic manner. Circle time Studio uses cooking, baking, science, engineering, arts and crafts and even theater to immerse kid’s in a fun and exciting way to learn a second language.

dsc_0587

A  New  Kind of  Educational  Platform: A Third Space

Circle time English Play Studio không phải là trường học. Chúng tôi là thế hệ giáo dục kiểu mới gọi tên là Không Gian Thứ Ba. Hiểu theo nghĩa đơn giản, chúng tôi là những giáo viên, nghệ sĩ và các nhà khoa học đến từ 31 quốc gia. Chúng tôi đã mời hơn 500  người khắp Châu Âu trong đó hơn 300 người đã đến với ngôi nhà nhỏ của chúng tôi. Cùng với những con người đầy cảm hứng, óc sáng tạo và yêu trẻ, các bạn nhỏ sẽ dần hoàn thiện tính cách, thay đổi bản thân, từng bước tiến gần trở thành công dân toàn cầu.

EN: Circle time English Play Studio is not a school. We are a new type of educational platform that we call a Third Space. Simply put, we are teachers and artists and scientist from 31 countries. We invited more than 500 inspired people to visit our little studio. Three hundred came. Their unique, original and highly creative workshops have been transformational for children.

What is Negative Space?

Không gian âm có thể hiểu đơn giản là khoảng không gian trống nơi các bạn nhỏ của chúng ta có căn phòng riêng để trải nghiệm thế giới mà không bị cản trở, tự do hoạt động, tự do khám phá. Chúng tôi muốn  hỗ trợ các con, muốn các con phát triển trong căn phòng đó!

Lớp học cho các bé giống như vũ trụ. Nó không đơn giản chỉ là nơi để bàn, ghế, bảng, phấn… nó còn là nơi tạo ra phép thuật, để hỗ trợ các con sử dụng trí tưởng tượng của bản thân một cách sáng tạo và cũng khiến cho cả căn phòng phát triển tốt hơn!

Một lớp học sạch sẽ, với không khí trong lành, không gian rộng và trống cho các bé phát triển khả năng sáng tạo, khơi dậy trí tưởng tượng và viết lên ước mơ của bản thân chính là mục đích mà Circle time luôn vươn đến!

EN: Negative space is simply empty space where the children have room to experience the world free from anything to stop their movement. We want to give the children a room to move around and to express themselves!

The classroom for a child is a universe, instead of being a place for desks, chairs, boards and chalk it is a space to create magic, to support creativity, to invoke the child’s imagination and give it room to thrive.

A classroom must be clean, with cool fresh air and lots of unfulfilled space that can be turned into anything a child can imagine.

An Active Learning Model!

Circle time Studio chúng tôi hướng đến cho các bé học một cách năng động. Chúng tôi muốn các con trải nghiệm nhiều hơn, học được nhiều hơn thông qua các hoạt động… Không chỉ đơn giản là đọc và biết qua những cuốn sách!

EN: Circle time Studio is all about active learning. We want children to move and experience the subject instead of simply reading about it from a book.

15109594_1847076375503788_858970730081962417_n
Learning English in an organic and engaging  manner  where the methodology focuses on inspiring the child to use their own imagination

 

 

Advertisements