What is Negative Space?

(English translation below)

Không gian âm có thể hiểu đơn giản là khoảng không gian trống nơi các bạn nhỏ của chúng ta có căn phòng riêng để trải nghiệm thế giới mà không bị cản trở, tự do hoạt động, tự do khám phá. Chúng tôi muốn  hỗ trợ các con, muốn các con phát triển trong căn phòng đó!

Lớp học cho các bé giống như vũ trụ. Nó không đơn giản chỉ là nơi để bàn, ghế, bảng, phấn… nó còn là nơi tạo ra phép thuật, để hỗ trợ các con sử dụng trí tưởng tượng của bản thân một cách sáng tạo và cũng khiến cho cả căn phòng phát triển tốt hơn!

Một lớp học sạch sẽ, với không khí trong lành, không gian rộng và trống cho các bé phát triển khả năng sáng tạo, khơi dậy trí tưởng tượng và viết lên ước mơ của bản thân chính là mục đích mà Circletime luôn vươn đến!

Negative space is simply empty space where the children have room to experience the world free from anything to stop their movement. We want to give the children a room to move around and to express themselves!

The classroom for a child is a universe. Instead of being a place for desks, chairs, boards and chalk it is a space to create magic, to support creativity, to invoke the child’s imagination and give it room to thrive.

A classroom must be clean, with cool fresh air and lots of unfulfilled space that can be turned into anything a child can imagine.

1618474_1565651306979631_1489879144191385140_n.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s